Katso alla olevasta dokumentista, millaista Samlinkissa on olla töissä – ja hae!

  

Samlinkissa pidetään huolta, että verkkopankit, mobiilipalvelut, korttimaksut, yritysten rahaliikenne ja asuntolainajärjestelyt toimivat

Samlink on pankkisektorilla tuttu lähes kaikille, mutta IT-alalla olemme olleet tunnettuudeltamme kokoluokkaamme pienempi. Tämä siitäkin huolimatta, että meillä työskentelee jo yli neljäsataa IT-alan ammattilaista.

Lisätyövoimalle on kuitenkin jatkuvasti tarve, ja siksi olemme tehneet sinulle tämän sivun. Tämän sivun teksteistä ja videoista näet, minkälainen paikka Samlink on työskennellä.

Jos olet IT-alan rautainen ammattilainen ja yhteisöllinen työskentelytapa sopii sinulle, toivomme että laitat hakemusta meille päin.

Samlinkissa ei pääse leipääntymään

Meillä yksi ihminen saattaa uransa aikana työskennellä lukuisissa eri tehtävissä. Katso videolta, miten Raimon ura on edennyt meillä tehtävästä toiseen.

Työn tekemisen pitää olla innostavaa. Yksi hyvä keino ylläpitää innostusta on oppia töissä uusia asioita. Meillä pääset kokeilemaan erilaisia tehtäviä – tai jos löytyy sellainen, josta haluat pitää kiinni pidempäänkin, sekin sopii!

Meillä työskentelee monien eri alojen ammattilaisia

Samlink on suomalaisittain mukavan kokoinen yhtiö – meitä on jo yli neljäsataa. Tekemistä riittää monenlaisille ammattilaisille. Esimerkiksi tämänlaisia nimikkeitä löytyy talosta tällä hetkellä:

 • Asiakkuuspäällikkö
 • Infra-arkkitehti
 • Järjestelmäasiantuntija
 • Osastopäällikkö
 • Product Owner
 • Service Desk -asiantuntija
 • Sovellusasiantuntija
 • Sovelluskehittäjä
 • Testausasiantuntija
 • Toimituksen omistaja
 • Tuoteasiantuntija
 • Tuotekehityspäällikkö
 • Tuotepäällikkö
samlink-opiskelu

Kannustamme ja tuemme työntekijöidemme oppimista ja opiskelua

Samlinkissa järjestetään säännöllisesti erilaisia räätälöityjä työvälineisiin liittyviä koulutuksia. Lisäksi järjestämme koulutuksia erilaisista ohjelmistokielistä ja ohjelmistoista.

Työntekijöillämme on mahdollisuus suorittaa myös esimerkiksi finanssialan ammattitutkinto, finanssialan ABC-koulutus tai vaikkapa kielenhuollon koulutus työn ohessa. Kannustamme ja tuemme myös englannin kielen opiskelussa, koska yrityksemme on osa kansainvälistä konsernia.

Agile- ja SAFe-koulutukset kuuluvat myös ohjelmaan luonnollisena osana liiketoimintaamme.

Meillä pidetään huolta työntekijöistä niin töissä kuin vapaa-ajalla

Haluamme, että Samlink on työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy, voi hyvin ja jaksaa

Tähän asiaan olemme panostaneet paljon. Panostukset ovat tuottaneet myös konkreettisia tuloksia. Vaihtuvuutemme on ollut selvästi aiempaa alhaisempaa – ja henkilöstön tyytyväisyys on tutkitusti parantunut.

Meillä ymmärretään, että hyvä työntekijäkokemus koostuu paljon muustakin kuin ulkoisista puitteista tai erilaisista eduista. Niidenkin tulee olla kunnossa, mutta meillä työtyytyväisyyttä parannetaan arvostamisen, palautteen antamisen, yhteistyön ja mielekkäiden työtehtävien kautta.

Meillä saa myös oman äänensä kuuluviin. Kehitämme jatkuvasti erilaisia työkaluja ja foorumeita, jotta samlinkilaiset voisivat keskustella työn tekemisen edellytysten parantamisesta avoimesti ja keskitetysti.

Kerhotoiminta pitää porukan yhdessä myös työajan ulkopuolella

Samlinkin henkilöstölle tarjotaan myös mahdollisuutta osallistua kerhotoimintaan mieltymystensä mukaan. Hampurilaiskerho käy palkkapäivänä testaamassa eri ravintoloiden burgerit, joiden tuottaman energiaylijäämän voi kuluttaa Samsportin mukana urheilutoiminnassa. Osa henkilöstöstämme viihtyy paremmin omassa kirjastossamme, ja osa harjoittaa erinäisiä kädentaitoja.

Juhlissa pääsemme nauttimaan myös oman väen osaamisesta, kun bändikerho viihdyttää samalla kun muut nauttivat olutkerho Sammion panemista oluista.

Kymmenistä kerhoistamme löytyy vapaa-ajan vietettä varmasti joka lähtöön. 

samlink-edut

Luonnollisesti pidämme huolta myös työntekijöidemme eduista

Modernien etätyömahdollisuuksien lisäksi tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, tuetun lounasruokailun sekä tuetun hierontamahdollisuuden.

Lisäksi meillä on käytössä ePassin liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetu.

Kannamme vastuuta työntekijöidemme jälkikasvustakin, sillä etuihimme kuuluu myös sairaan lapsen kotihoito.

 

Meillä sovitaan työvirrasta yhteisesti – eli työt eivät tule pöydälle saneltuna

Samlinkissa jokainen pääsee osallistumaan omien töittensä suunnitteluun. Käytämme yhteisesti Scaled Agile Framework eli SAFe-suunnittelumallia.

Kokoonnumme yhdeksän viikon välein suunnittelemaan seuraavan työjakson projektit ja määritämme, kuka tekee mitäkin. Näin tulossa oleva työkuorma ei pääse yllättämään, vaan oman työvirran suunnittelu on vakaampaa ja varmempaa.